A te terméked, a te gyermeked!

Egy név, egy márka, egy brand, mindez Te magad vagy!

Így vésd magad a vevőd szívébe!

Minden évben elképesztő számomra, hogy december, de már a november vége is minden közösségi média felületen a nyereményjátékokról, kettőt fizet hármat kap akciók tömkelegéből, és persze a mivel lepd meg a családod hirdetések ezreiből áll. Elkezdtem tanulmányozni ezeket a hirdetéseket, mert imádom...(ja nem) mikor bármire rákeresek a Google felületén, utána csatlakozom a Facebook oldalhoz, máris tolja a jobbnál jobbakat. Természetesen találok jókat is nem mind rossz, de el is gondolkoztatott, hogy olyan sok mindennek kecsegtetnek, hogy valóban ez csak a kampány része, vagy egész évben ilyen törődéssel fordulnak a vevőikhez, mint amiket mos ígérnek?

social_agro_mindent_megtette_l1.jpg

A Karácsony szele

Mindannyiunkat elkap az adományozni akarok  és a mindenkit szeretek érzés, de miért csak decemberben? Hasonló a nyulat vegyünk húsvétra, örülünk, szeretjük egy hétig aztán mehet a „levesbe”. Persze ilyenek vagyunk emberek, de ha te fejlődni szeretnél, élvezni akarod azt, hogy egész évben szeretnek, akkor miért is ne tennél meg ezért mindent az év 365 napján, és nemcsak a véghajrában.

Karácsonyi csomagok kiküldése

Na hát el sem tudom mondani, hogy mennyire megörültem, az egyik csomagnak, amit már nagyon vártam. Miért? Általában mi történik mikor megérkezik a csomagod? Kibontod a leragasztott dobozt, kimented a rendelt termékedet a karmai közül, benne találod rögtön a számlát. Kiveszed, megnézed jó e, örülsz és kész. Teszel egy pipát ez is megvolt. DE egy meglepetés mennyire dobná fel a vevőd napjait?

Csomagolás

Na szerintetek őszintén mennyire számít mibe van csomagolva a rendelt termékünk? A legtöbb esetben felhasználok kettő kést és még egy ollót is, hogy szépen rendeltetésszerűen kimentsem és végre kezemben tartsam amit megrendeltem. Na de ma mi történt? Kaptam egy „boldog” csomagot, amit még sosem pedig rendszeres rendelő vagyok. Vagyis a kis csomagom egy selyempapír szerű csomagolásban leragasztva egy „szeretettel készítve” felirattal. (Köszönöm SuziartBag) Kaptatok már ehhez hasonlót? Szerintem ezerből egy, aki nemcsak arra figyel, hogy postára adja a megrendelt terméket, hanem arra is hogyan kerül a csomag hozzád és milyen érzéseket fog belőled kiváltani.

social_agro_mindent_megtette_l.jpg

Egy csöppnyi kedvesség

Egy kis kedvesség, megszámlálhatatlan vevő mennyiséget tud számodra hozni. Tudom máris mennek a gondolatok, hogy te már mennyi mindent adsz és csak adsz, erre még én is azt mondom, hogy még a csomaghoz is adj. Egyik ügyfelem fellángolt ezen a témán, azért is írom ezt le. Szóval nem nagy összegben kell gondolkodni, pici figyelmesség például egy toll, egy csokiszelet, bármi..., csak ajándék legyen. Mindenki szereti a meglepetéseket, és azzal örökre szívébe zártad magad!

 Írott szó

A mai világban mennyit jelent mikor érezzük azt, hogy törődnek velünk? Annyi minden ér bennünket nap mint nap percről percre, hogy el is felejtünk tollat ragadni és leírni egy papírra pár szót is, mert nincs időnk. A legdrágább kincsünk az idő, pontosan ezért, számít és még többet jelent, mikor kapunk egy kézzel írott köszönetet a vásárlásról és egy aláírást. Gondolj bele, hogy mennyi idő aláírni minden egyes lapot és megköszönni, de nem megéri?

Bennem nyomot hagyott és szerintem neked is ezt kell elérned a vevődnél, ha azt akarod, hogy ne csak egy legyél a termelők között, hanem A termelő legyél!

Pár ötlet és gondolat remélem megfogalmazódott benned, hogy teheted jobbá azt a vevői megelégedettségi szintet amire vágysz. Magamhoz képest rövid bejegyzés, de már tudom hogy nincs időd hosszabb cikket olvasni, hiszen 4 nap és Karácsony! Készüljetek, pihenjetek, élvezzétek egy kicsit az Ünnepet, mert gyorsan elszáll. Jövőre pedig jönnek a tervek, és még rengeteg minden ami rátok vár.

Addig is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok nektek!

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása