A te terméked, a te gyermeked!

Egy név, egy márka, egy brand, mindez Te magad vagy!

Rólam

Mikor hajnalban pakolsz a piacra, hányszor mentél körbe és számoltad meg rajtad kívül kik árulnak hasonló terméket?

Hányszor kellett olcsóbban adnod a saját magad által megtermelt terméket, mert egy piaci kofa leakciózta a készletét?
Szeretnél úgy pakolni a szombat reggeli piacon, hogy eszedbe sem jut szétnézni hányan árulják még rajtad kívül a paradicsomot?
Mikor voltál utoljára biztos abban, hogy ma mindent el fogsz adni?

Konkurenciának érzel minden termelőt?


Nem kell, nincs konkurencia! Ez a lényeg. Gondold végig. Nem számít, hogy minden soron mindenki „paradicsomot” árul, a vevőt nem az fogja érdekelni, azt fogja keresni, akit ismer, ahol tudja, hogy nem fog csalódni, mert minőségi terméket fog kapni, mert tudja, hogy kitől vásárol.

Egy tudatos vásárlót nem érdekli a tömeg akció, egy számára ismeretlen árusnál, ügyet se vet rá, mert célirányosan hozzád tart, mert követ téged, tudja, mikor, hol vagy, hogyan tud hozzá jutni a termékeidhez, mert kommunikálsz vele.

Minden egyes évnek, évtizednek megvannak, megvoltak a marketing eszközei, hogy elérd a vevőidet, sokszor nem a megfelelő célközönséghez jutottál el. Most viszont elértük azt a digitális forradalmat, hogy ma bárhol, bármikor tudsz kommunikálni a vásárlóiddal, a célközönségeddel, ebben a digitális világban, minden lehetséges. Olyan eszköz van a kezedben, amire nem is gondolnál, mennyi lehetőséget rejt.

Ebben tudok neked segíteni, hogyan tudod magad ismerté tenni, hogyan tudsz egy közösséget kialakítani, hogyan érheted el a vevőidet, hogyan tudod megtöbbszörözni őket. Milyen technikákat használj, milyen felületen legyél jelen. Segítségedre lehetek abban, hogy kialakíthatjuk azt a közösséget, amire régóta vágysz, egy saját piacot. A tanácsaimat követve, egy olyan „online piacra” tudlak bevezetni, ahol nincs konkurencia, nincs árverseny, nem lesz több elégedetlen vásárló.

süti beállítások módosítása